Великий український банк змінив термін дії своїх карток: що з ними буде

У банку пояснили, що це означає

Державний Ощадбанк продовжив для своїх клієнтів термін дії всіх платіжних карток, у яких цей термін добігає кінця. Тепер вони діятимуть щонайменш до кінця 2023 року. Причина такого рішення – воєнний стан, що діє в Україні.

Про це повідомили у самому банку. Там зазначили: продовження терміну дії відбувається автоматично.

У банку пояснили: продовження зачепить всі картки, термін яких спливає починаючи з лютого 2022 року. Відповідно, навіть після закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати:

  • ними можна розраховуватись у торгово-сервісній мережі;
  • знімати з них готівку у банкоматі тощо.

— У зв’язку з воєнним станом для зручності клієнтів Ощадбанк продовжив термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб, до 31 грудня 2023 року.

 

Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчується починаючи з лютого 2022 року, – йдеться в повідомленні.

Водночас зазначили в установі, якщо нову картку вже перевипущено, слід звернутися за її отриманням до відділення банку. Зробити це, запевняють там, можна у зручний для клієнта час.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень