Велика спокуса – Стрільцям, менше друзів – Ракам: гороскоп на 11 жовтня

А Терезів турбуватимуть особисті негаразди

ОВНИ

Ви зможете реалізувати свої задуми лише чітко їх пропрацювавши. До найменшої дрібниці. Надійні помічники теж не завадять, але тільки – перевірені.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться закінчити справи, які довгий час були відкритими. Це підвищить вашу самооцінку і зміцнить ваше становище на роботі.

БЛИЗНЯТА

Будьте максимально раціональними. Можуть виникнути дрібні неприємності, тому вам потрібно бути зібраними. Також вже час визначитися з любовними справами.

РАКИ

У вас може поменшати друзів, адже зараз ви бачитимете людей наскрізь і зрозумієте їхні наміри. Буде прикро, але так краще.

ЛЕВИ

Вам вдасться успішно завершити важливе завдання по роботі. Щоправда, відпочити не вдасться, адже керівництво вже має для вас не менш серйозні доручення.

ДІВИ

Ви почуєте на свою адресу не найкращі слова. Але перш, ніж гніватися, проаналізуйте свою поведінку. Так отож…

ТЕРЕЗИ

Ваша голова буде зайнята особистими проблемами. Замість того, щоб просто прокручувати негаразди в голові, краще подумайте над тим, як їх вирішити.

СКОРПІОНИ

Як би ви не довіряли комусь, намагайтеся не розповідати свої таємниці. Людина може проговоритися абсолютно випадково.

СТРІЛЬЦІ

У вашому оточенні з'явиться людина, з якою може закрутитися роман. Особливо обережними потрібно бути одруженим Стрільцям, оскільки спокуса буде надто великою.

КОЗОРОГИ

Не поспішайте, навіть якщо здається, що терміни для вирішення якихось справ завершуються. Краще діяти повільніше, але продуктивно.

ВОДОЛІЇ

Зараз у вас буде можливість створити те, що забезпечить впевненість на багато років вперед. Потрібно віддати всі сили цій справі, але результат вартий того.

РИБИ

Вам потрібно зосередитися на своїх глобальних цілях і визначитися зі шляхами їх досягнення. Сварок і конфліктів краще уникати, бо наслідки ви будете відчувати ще дуже довго. Наберіться терпіння і постарайтеся згладжувати гострі кути.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень