Ведуча 1+1 з'явилася у прямому ефірі з розбитим обличчям: що сталося (ВІДЕО)

Неля Шовкопляс приголомшила своїм зовнішнім виглядом

Ведуча шоу «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс розповіла, як невдало покаталася на велосипеді. Як виявилося, знаменитість зламала руку і розбила обличчя.

В ефірі шоу вона розповіла, що неправильно загальмувала – перетиснула передні гальма і прямо через кермо, з гірки, на великій швидкості, впала руками та обличчям на асфальт. Відразу після інциденту ведуча звернулася в лікарню, де медики надали першу допомогу і наклали гіпс.

— Величезною недбалістю з мого боку було їздити без шолома. Чоловік перед цим говорив мені одягнути шолом, а мені хотілося красиво кататися на велосипеді.

 

Ну, тепер я красива з розбитим носом, губою, зі зламаною рукою, з ребрами, які болять, але з величезним життєвим досвідом, який мене тепер на все життя навчить, що хоча б шолом треба одягати.

 

Можливо, руки він би не врятував від удару, але з обличчям, мабуть, було б трохи легше, - ділиться Шовкопляс.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень