Один із найпопулярніших україномовних ютуб-каналів заблокують через «1+1»

На Тайлера Андерсона поскаржився «1+1»

Один із найвідоміших ютуб-каналів в українському сегменті - це «Geek Journal».

Автор каналу під псевдонімом Тайлер Андерсон робить україномовні огляди на кіно, переважно – саме українське. Він критикує вітчизняний кінематограф і телебачення за примітивні сценарії, погану акторську гру, "кумівство" і те, що на ці невдалі проєкти дає бюджетні гроші Держкіно. Однак не критикою єдиною - про хороше він також згадує і досить часто. 

За кілька днів цей канал перестане існувати.

Примітно, що Тайлер, хоч і народився на Херсонщині, тривалий час жив на Рівненщині. Про це він сказав у відео, де відповідав на запитання підписників. Однак, у якому саме населеному пункті проживав, - не уточнив.

За критику контенту телеканалу "1+1" і, зокрема, популярного телесеріалу "Школа", медіахолдинг максимальну кількість разів поскаржився на канал Андерсона, адже, начебто, він порушує авторське право. Хоча закон "Про авторське право та суміжні права" допускає використання уривків зі згадуванням автора, якщо це зумовлено критичним характером твору.  

Утім платформа YouTube тепер готова через кілька днів заблокувати цей канал назавжди. Про це Тайлер написав у себе на сторінці у фейсбук (текст подаємо без змін):

Привіт, людини! Сподіваюсь, що у вас все гаразд) Бо в нас - не те, щоб дуже. Плюсам не сподобалось, коли їм в очі кажуть, те що люди думають давно. Вони образились і тепер швиряються своїми страйками, як мавпа кетяхами. Це означає, що наш канал під загрозою свого існування. нам дуже шкода років нашої праці, тож за можливості скачайте якомого тих відео, що лишились.

 

Бо, ви не смійтесь тільки "удаляют із всєх сєтєй!" Ну і морального готуйтесь наганяти нам підписок на іншому каналі.. Ні, оскарження нічого не дає, бо для ютуб ми в порівнянні з величними плюсами тупо ніхто! Так що ми буквально дихаємо зараз на ладан. Дякую за розуміння)

Тим часом у соцмережах запустили хештег #SaveGeekJournal. А Тайлер створив новий канал.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень