Вдячність тисячам медиків й військовим виказала «Укрпошта». В особливий спосіб (ФОТО)

Презентація нової марки відбудеться 29 травня

В Україні увійде в обіг нова поштова марка «Передова». «Укрпошта» присвячує її найактуальнішій проблемі людства сьогодні – боротьбі з коронавірусом.

Під час пандемії Україна опинилася в надскладній ситуації. Адже поруч із боротьбою за здоров’я та життя людей, триває війна за незалежність і територіальну цілісність України.

Країну одночасно пронизують дві війни: одна з них – на Сході України, а друга – із Covid-19.

Ця марка є знаком вдячності тисячам медиків і військових, а в їх героїчних образах і представникам інших професій – пожежникам, водіям, продавцям, поштарям та багатьом іншим за відданість, сміливість та професіоналізм, — повідомляє пресслужба оператора.

Марка «Передова»

Зображення на марці – це ескіз відомого харківського художника-ілюстратора Нікіти Тітова «Передова».

Тираж поштової марки – 140 000 примірників, вартість – 9 грн. До поштової марки випущено конверт «Перший день» та виготовлено штемпель спецпогашення.

Церемонія спецпогашення поштової марки відбудеться 29 травня у Києві біля центрального входу до головного відділення поштового зв'язку міста Києва (Головпоштамт) на Хрещатику. Відомо, що на захід запросили ветеранів АТО/ООС та працівників медичної галузі.

Конверт «Передова»

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень