Трамп вимагає від губернаторів Америки негайно відкрити всі церкви в країні (ВІДЕО)

«Церкви надають послуги першої необхідності» (с)

Коронавірус у США здає свої позиції, але дуже поволі.

Більшість штатів залишили відкриття церков на останню стадію зняття обмежень, пов’язаних з епідемією COVID-19, натомість, президент Трамп вважає інакше.

Він заявляє, що церкви є організаціями першої необхідності та погрожує губернаторам, які не відкриють церкви негайно.

Про це пише «Всеукраїнський Собор», наводячи цитату та відео з брифінгу президента Америки:

«Я оголошую молитовні будинки, церкви, синагоги та мечеті – закладами першої необхідності, що надають допомогу першої необхідності. Деякі губернатори вважають, що клініки, де роблять аборти потрібно відкрити в першу чергу, як заклади першої необхідності, при цьому не вважають за потрібне відкрити церкви.

 

Молитовні будинки необхідні! Я закликаю всіх губернаторів штатів негайно дозволити церквам збиратись та проводити богослужіння. Якщо в них є питання, вони можуть мені зателефонувати, але я не думаю, що цей дзвінок матиме якийсь успіх.

 

Молитовні будинки – це ті місця, які об’єднують наше суспільство. Багато американців вимагають дозволити їм відвідувати церкви, синагоги та мечеті. Пастори, рабини, імами хочуть відкрити місця поклоніння, щоб піклуватися про свою паству та переконатися, що всі в безпеці. Вони люблять своїх парафіян, вони люблять людей та вони точно не хочуть, щоб з людьми трапилося щось погане.

 

Влада штатів має відкрити церкви негайно, вже в ці вихідні! Якщо цього не станеться – я зроблю це на федеральному рівні», - заявив Трамп під час брифінгу.

Натисніть плей для перегляду відео англійською

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень