Спалах COVID-19 серед медиків у Костополі: триває епідрозслідування

Чи заразилися інші

У Костопільській ЦРЛ стався спалах коронавірусу серед медиків. Напередодні тести виявили чотирьох хворих медпрацівників, розповідає начальник управління охорони здоров’я Рівненської області Олег Вівсяник:

Чотири працівники – два середнього персоналу, дві молодших медсестри. Наголошую, що їх стан задовільний. Вони перебувають на самоізоляції, проводимо дослідження контактних осіб. Щодо можливості зараження інших працівників проводиться епідрозслідування, результати якого стануть відомі незабаром.

Зауважимо, що усього на Рівненщині зафіксували 285 випадків захворювання медпрацівників. Це сім десятків лікарів і майже 130 осіб із медперсоналу. 

Також заразилися коронавірусом десятеро працівників інших спеціалізацій – біологи та фармацевти. У цілому область за рівнем захворюваності медиків має середній показник по Україні – приблизно 20% від загального числа хворих, каже Олег Вівсяник.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень