Вдові Шона Коннері загрожує в'язниця

І штраф у 21 мільйон фунтів стерлінгів

91-річній вдові шотландського актора Шона Коннері, який помер 31 жовтня у віці 90 років, загрожує тюремне ув'язнення, а також

штраф у розмірі 21 мільйон фунтів стерлінгів.

Як пише The Sun, влада Іспанії звинувачує Мішелін Рокбрюн у «шахрайстві з податками». Мова йде про продаж ще в 1999 році маєтку в Марбельї, який належав подружжю. За інформацією слідчих його продали значно дорожче, ніж значиться в документах. Маєток зруйнували і на його місці збудували житловий комплекс із 70-ма квартирами, хоча по закону квартир мало бути всього 5. Тоді через це кілька людей отримали тюремні строки, в тому числі й мер Марбельї. В Іспанії вважають, що треба притягнути до відповідальності і вдову Шона Коннері, яка в той займалася всіма фінансовими справами сім’ї.

Сама Мішелін Рокбрюн відкидає будь-які звинувачення і називає все це «нісенітницею».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень