Вчителька з Рівненщини претендує на премію у 250 тисяч гривень

Вона потрапила до престижного рейтингу

У рейтинг 50-ти найкращих вчителів України увійшла Галина Семенович з міста Дубно.

Днями оприлюднили перелік учителів, які потрапили до ТОП-50 премії Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Галина Семенович працює вчителем початкових класів дубенської школи №6, пише «Суспільне». Усього організатори отримали майже три тисячі заявок, 760 анкет пройшли технічний відбір.

Вчителька з Дубна у своїй анкеті написала, що багато років впроваджує технологію перспективно-випереджального навчання. Саме тому труднощів у засвоєнні матеріалу в період карантину практично не було.

Галина Семенович з учнями. ФОТО зі сторінки у facebook

Кожен вчитель, який хоче ефективно співпрацювати зі своїми учнями та отримувати очікувані результати, або хоча б наближені до таких, має бути не тільки джерелом знань, а й помічником і другом кожної дитини, постійно вдосконалюватися сам і вдосконалювати методи роботи з дітьми, — написала на конкурс Галина Семенович.

«Суспільному» Галина Семенович розповіла, що 15 років керує недільною школою "Божа нивка", що діє при Свято-Вознесенському храмі ПЦУ в Дубні. Номінували на премію її колишня учениця Дарина Андріюк та мама.

Я не тільки не очікувала потрапити в ТОП-50, я ще й не очікувала що хтось може мене на цю премію номінувати. Я ніколи, в міру своєї скромності, не номінувала б себе сама. І коли на початку травня до мене подзвонила Аня Смолько представниця Global Teacher Prize Ukraine, то це було для мене великою несподіванкою. Я з переживання навіть не запитала, хто мене номінував, – розповіла Галина Семенович.

ФОТО зі сторінки у facebook

На сайті організаторів ГО «Освіторія» йдеться, що Національна премія Global Teacher Prize Ukraine існує з 2017 року. Відтоді в ній взяли участь 5 486 українських вчителів.

31 серпня організатори оголосять ТОП-10 Global Teacher Prize Ukraine 2020, а 3 жовтня у Міжнародний день вчителя стане відоме ім'я вчителя-переможця, який отримає винагороду у 250 тисяч гривень.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень