Чи тестуватимуть учителів на коронавірус у Рівному

Як це робили у дитсадках

Педагогів у школах не тестуватимуть на СOVID-19 перед Першим дзвоником. Про це розповіла заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська.

Нагадаємо, що перед запуском дитячих садочків усі вихователі пройшли тестування на коронавірус. Утім, для шкіл таких перевірок не влаштовуватимуть, говорить Галина Кульчинська:

Ми приймали це рішення на підставі того, що надто високі ризики і дітки дуже маленькі. У дитсадках комунікація педагогів з дітьми – посадити їх за столики на харчування, ігрові моменти. Там сама дистанція між педагогами та дітьми набагато ближче і комунікація трішки інакше.

 

Те, що стосується працівників шкіл, воно визначено в документах МОЗ і МОН. Там вказано, що вони не повинні проходити навіть профілактичні огляди, які відтерміновані на післякарантинний час.

Заступниця міського голови Галина Кульчинська

Галина Кульчинська додає, що масове тестування працівників дитсадочків легше організувати, оскільки працівників дошкільних закладів значно менше.

Заступниця міського голови додала, що перед першим дзвоником вчителі та учні дуже скучили один за одним.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень