«Вчора «САУшки» хвилин 20 фігачили по Здолбунову», - АТОвець оригінально привітав з Днем захисника України

Він - відомий український письменник

Письменник зі Здолбунова, АТОвець Сергій Гридін у соцмережі Фейсбук розмістив оригінальне вітання з Днем захисника України. У ньому досить реалістично "занурив" читача у війну, змусивши відчути те, що відбувається у зоні АТО, на прикладі рідного міста Здолбунів: 

"Вчора "САУшки" з тієї сторони хвилин двадцять фігачили по Здолбунову в районі залізничного моста. Кілька снарядів потрапили у будівлю вокзалу, одним змело пам'ятник Приходьку. "Стрілкотня" вночі взагалі стала звичною і вже навіть не заважає спати. Правда доводиться робити це у підвалі. Так, на всяк випадок. Тим більше, що світла в будинках все одно вже давно немає...

 

Ввечері на "Холостяцькому" роздавали питну воду із цистерни-"водовозки". Вистачило на 20 хвилин, а черга стояла аж до БКЦ. Водогін не працює ще з березня минулого року.

 

Біля колишнього ЦШК у зв'язку із карантином "сєпари" закрили блок-пост і всі пенсіонери, які ходили на нашу сторону за грошима і продуктами, вже днів десять живуть у "сірій" зоні і не можуть потрапити в КНР (Квасилівську народну республіку).

 

В "дев'ятиповерхівці" на Шевченка вибухом перебило газову трубу, а в школу знову треба передати дитині запас води, свічки та якісь консерви на випадок якщо довго доведеться сидіти в бомбосховищі".

У своєму повідомленні він пояснив, чому насправді у нас описаного вище немає. 

"Тому, що в 2014 знайшлися хлопці і сміливі дівчата, які взяли в руки зброю і пішли захищати свою Країну. Багато хто продовжує це робити і зараз: хтось на війні, а хтось вже в тилу.

 

Саме завдяки їм у нас немає всього того, про що я писав вище, хоча для когось і зараз це вже майже звичне життя".

[media=201799] І додав:

"Зі святом вас, пацани і дівчата! Вічна пам'ять тим, хто вже в небесній армії Захисників.

 

Нехай країна цінує своїх патріотів і вам ніколи не доведеться відчути приниження від тих, кого захищали.

 

Все буде Україна!"

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень