Вчителі та спортсмени: кого ще вакцинуватимуть китайською вакциною Sinovac на Рівненщині?

Ця вакцина дещо відрізняється від попередніх

Китайська вакцина Sinovac була доставлена в Україну 25 березня цього року. Проте в Рівненській області вакцинація  цим препаратом ще не проводиться. На Рівненщину препарат, як і в інші області України, ще не надходив.  Про це під час брифінгу в ОДА повідомила заступниця начальника обласного управління охорони здоров‘я Олена Гандзюк.

На цьому етапі узгоджуються всі процедурні речі, узгоджуються на рівні документів, на рівні дозволів. Тому ми маємо час навчити наших медиків працювати з цією вакциною, - зауважила Олена Гандзюк.

Ця вакцина дещо відрізняється від попередніх:

Sinovac – однодозна вакцина. В CoviShield в одній ампулі десять доз, в Sinovac має в ампулі лише 1 дозу. Тому й вимагається навчання. Надійшло в України 200 тисяч доз.

Кого вакцинуватимуть Sinovaс?

Це маломобільні особи, вчителі, які будуть зайняті на ЗНО і ще одна група, це олімпійці та параолімпійці. – розповіла Ганзюк.

Наші новини у Тelegram. Наш Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень