Вболівальники «Вереса» самі обирають фан-сектор на стадіоні «Авангард»

Рівненський «Верес» вкотре демонструє, що є справжнім народним і відкритим клубом

Вболівальники «Вереса» мають змогу самі обрати місце для фан-сектору на стадіоні «Авангард» у місті Рівне.

Напередодні народний клуб організував для власних вболівальників зустріч, в ході якої охочі фани на власні очі могли спостерігати за ходом реконструкції й за роботами по інсталяції газону.

Окрім цього, вболівальникам запропонували самим обрати собі місце для фанатського сектору на трибунах арени! Шанувальники народного клубу отримали детальні схеми розміщення трибун від представників компанії-підрядника для подальшого обговорення щодо майбутнього фан-сектору серед вболівальників «Вереса».

 - Ми абсолютно переконані, що наші активні вболівальники мають право вже заздалегідь підібрати собі місце для фан-сектору на стадіоні «Авангард», і в найближчому майбутньому дивитися матчі улюбленого «Вереса» в рідному Рівному.

 

Впевнені, що така ініціатива клубу додасть позитивних емоцій нашим шанувальникам, адже і стадіон реконструюється, і команда грає передусім для них, - зазначив генеральний директор Вереса Антон Назарук.

Нагадаємо, домашнім стадіоном червоно-чорних у новому сезоні став луцький «Авангард». Резервні арени «Вереса» - Тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича та стадіон «Авангард» у Рівному, де наразі триває реконструкція.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень