Ваше життя докорінно зміниться: ритуал, який потрібно виконувати хоча б раз в рік

Це допоможе організму відпочити та навіть відновитися

Більшість людей в сучасному світі нероздільні зі своїми гаджетами, які часто відривають нас від реального світу. Тому час від часу важливо проводити своєрідну «детоксикацію».

Йдеться, про щорічну «відпустку» від соціальних мереж, яка допоможе організму відпочити та навіть відновитися.

Це корисно для здоров’я

Варто відійти від рутини, повністю змінити обстановку та просто насолоджуватись життям. Як варіант, можна зайнятися спортом, знайти якесь хобі або ж просто проводити багато часу на природі. Використайте цей період з максимальною користю для себе. 

Насолода для органів чуття

На відміну від повсякденних соціальних мереж, перебування на природі приваблює всі наші органи. Красиві краєвиди приваблюють наш зір, а запах лісу та польових квітів - нюх. Звуки співу птахів, вітру між деревами та шуму текучої води зачаровують слух.

Якісно проведений час наодинці

Обов’язково насолоджуйтеся безтурботним життям, заспокоюючи свій розум. Перебування на природі дозволяє вам зосередитися на простому та уникнути стресу.

Покращаться стосунки

Якщо ви перебуваєте у стосунках, вихід із соціальних мереж дає вам можливість якісно провести час разом зі своїм партнером та дізнатись щось нове один про одного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень