Коли напій з льодом перетворюється на отруту та інші небезпеки у відпустці

Та чому гумові капці - не кращий варіант для відпочинку

Відмовтеся від льоду у своїх напоях

Кубику льоду у напоях є потенційною небезпекою. Зокрема, якщо приготували їх з неякісної води. У таких кубиках може бути кишкова паличка чи холера, які не руйнуються під час заморожування, а спокійно переносять такий мінус.  Річ у тому, що у деяких країнах вода з-під крана можу бути зараженою. Найкраще купуйте воду у пляшках, якщо якість води викликає сумніви.

Небезпека гумових капців

Це найкращий варіант для пляжу чи басейну. Але точно не на весь день. Ортопеди попереджають: це взуття може підвищити ризики розтягування зв'язок та провокувати переломи. Капці не мають спинки й тому недостатньо підтримують стопу.

Дітей в шльопанці взувати особливо небезпечно: вони можуть легко впасти в них та отримати травми. Втім, ходити босоніж біля басейну - теж не найкраща ідея: можна підхопити грибок.

Купання у заборонених місцях

Один із найкращих способів освіжитися в спекотний день — викупатися у водоймі. Однак не варто вибирати для цього пляжі з табличкою «Заборонено для купання», навіть якщо візуально вода в них видається чистою. У таких місцях можна підхопити небажані хвороби, а сама місцина може не мати дна, або становити небезпеку через підводні течії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень