Найкращі моделі телевізорів Huawei

Вони мають низку переваг

Бренд Huawei готує до виходу свіжу модель телевізора - Smart Screen S3 Pro. Її особливість — це розміри, діагональ становить 86 дюймів. Пристрій отримає 4K-дисплей із частотою оновлення до 240 Гц. Електроніка підійде не тільки для кіноперегляду, а й для геймінгу на великому екрані.

На ринку гаджетів телевізори Huawei https://comfy.ua/flat-tvs/ вельми популярні, тож розглянемо найкращі моделі цього виробника.

Huawei Smart Screen V series 75: максимум яскравих сцен

Пристрої з лінійки Smart Screen V series представлені в 4 варіантах діагоналей - 55, 65, 85 і 75 дюймів. Остання модель — одна з найпопулярніших. Розглянемо детальніше її технічні характеристики:

Кадрова частота 120 Гц

Топова електроніка китайського бренду підходить для сімейного кіноперегляду та геймінгу. Навіть у швидких шутерах і перегонах користувач зможе роздивитись кожну деталь і зміни, що відбулися в процесі гри, адже кадри і сцени змінюються плавно.

9-компонентна акустика

Максимальна потужність звуку становить 75 Вт. Завдяки підтримці технології Dolby Atmos і низькочастотному гучномовцю спецефекти відтворюються динамічно.

Операційна система HarmonyOS

ОС із привабливим і зрозумілим інтерфейсом. Техніка підтримує штучний інтелект, тому користувачеві пропонуються добірки музики, фільмів залежно від переглянутих або прослуханих медіа.

Корпус електроніки тонкий, а дисплей практично безрамковий. Крім цього, передбачена вебкамера, яка здатна розпізнавати до 3 персон. Можна займатися фітнесом, а телевізор відстежить прогрес тренувань.

Huawei Vision S 55: контрастна картинка і стильний дизайн

55-дюймова модель – відмінне рішення для не дуже великих віталень або спалень. В основі лежить рідкокристалічна панель, картинка виводиться у форматі 4K. Показник контрасту становить 5000:1, а яскравості - 350 ніт. Завдяки цьому зображення виглядає насичено та реалістично.

Ця модель не позбавлена інтелектуальних здібностей. Вона підтримує голосове керування, функцію Huawei Share, підходить для відеодзвінків і проєкцій OneHop. Працює техніка під управлінням брендової операційної системи HarmonyOS. Завдяки ергономічному дизайну телевізор стильно доповнить будь-який інтер'єр.

Honor Smart Screen Pro 55: чистий звук і якісне зображення

Honor - суббренд компанії Huawei. Ця модель обладнана LED-панеллю, яка забезпечує яскраву передачу кольору. Картинка на екрані має насичений і реалістичний вигляд.

Ключові параметри Honor Smart Screen Pro 55:

  • потужність звуку 60 Вт;
  • продуктивний процесор SoC Hongjun 818;
  • роздільна здатність дисплея 4K.

Дизайн мінімалістичний, завдяки чому телевізор елегантно доповнить кімнату з будь-яким інтер'єром. З інтерфейсів доступні 3 порти HDMI, роз'єми USB, Ethernet. Останні два необхідні для виходу в інтернет і під'єднання периферії, наприклад, миші або клавіатури для геймінгу.

Порти HDMI дають змогу переносити фотографії та відео з цифрових носіїв без втрати якості. Можна подивитися знімки з відпочинку на великому екрані та насолодитися спогадами. Практично всі сучасні телевізори обладнуються роз'ємами HDMI, USB. Ці порти розширюють функціональні можливості пристроїв.

В інтернет-магазині Comfy.ua можна детально ознайомитися з характеристиками телевізорів світових брендів, в яких передбачені топові роз'єми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень