«Вас надо истреблять как евреев» - на українку та її 2-річного сина у Німеччині накинулася росіянка

Жінка переконувала, що «скоро россия будет везде – от москвы до Мюнхена»

Чернігівка Ксенія Фельська та її 2-річний син були змушені виїхати до Німеччини через повномасштабне вторгнення росії на територію України. Однак навіть за кордоном вона з дитиною постраждала від агресії росіян.

Ввечері після роботи Ксенія разом із дитиною перебувала на дитячому майданчику. Поки жінка розмовляла по телефону зі своєю мамою, до її дитини в пісочниці підійшла росіянка та звернулася російською мовою:

Слушай сюда, чувак, ты сейчас быстренько собираешь свои манатки, и у*бываешь нах*й в свою хохляндию. И мамку свою прихвати.

Ксенія була шокована почутим і такою поведінкою жінки, яка з нецензурною лексикою зверталася до 2-річного малюка. Однак росіянка продовжила ображати чернігівку: «понаехали хохлятские морды», «хохлы вонючие», «вас надо истреблять как евреев», і про те, що «скоро россия будет везде – от москвы до Мюнхена».

Також росіянка викидала їхні іграшки з пісочниці та «нацьковувала» свою трирічну доньку ображати малюка.

За словами Ксенії, жінка почала говорити, що путін усе робить правильно і щоб ми їхали в свою «хохляндію» на винищення.

Ксенія з сином

Потім вона сказала: «Посмотри на себя, убожище, на кого ты похожа?» і знову взялася принижувати дворічного хлопчика, розповідаючи, що він не знає, як правильно гратися, бо хохол і тупий.

Українка розповіла:

Я попросила від нас відчепитися та не звертатися до мого сина. Але це її не зупинило. Вона говорила, що свого часу Гітлер усе робив правильно, коли вбивав євреїв, а тепер і путін усе робить правильно, знищуючи нас.

Після того, як чернігівка включила камеру для запису образ, росіянка трохи вгамувалася, але образи так і не припинилися.

Зокрема, жанка звинуватила Ксенію у житті на «соціалку», яку вираховують з податків таких, як вона.

Пізніше на дитмайданчик приїхала поліція, аби розібратися в ситуації.

Відео з росіянкою набрало близько 70 тисяч переглядів та чимало коментарів:

Джерело: ЧЕline

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень