Вараські депутати працюватимуть у вихідний. Чому?

Заради імпічменту мера?

На сайті Вараської міської ради анонсували II пленарне засідання 20 сесії Вараської міської ради. Засідання відбудеться завтра,7 жовтня, у великій залі засідань. Розпочнеться засідання о 12-й годині.

Очікується, що інші питання будуть розглядатися на другому пленарному засіданні, серед яких і проект рішення №874 «Про дострокове припинення повноважень Вараського міського голови С. Анощенко».

На попередньому засіданні депутати мали розглянути 124 проекти рішення, проте розглянули  лише 23 питання порядку денного.

До слова, один із вараських інформаційних ресурсів повідомив, що Сергій Анощенко готовий подати до суду у разі припинення його повноважень міського голови, адже вважає, що на це немає жодних законних підстав.

Нагадаємо, що Сергій Анощенко 19 серпня зареєстрував проект рішення №888 про дострокове припинення повноважень секретаря Вараської міської ради Ірини Шумри. Слід зазначити, що цей проект рішення не виносився на порядок денний 20 сесії Вараської міської ради.

Якщо завтра депутатам все ж вдасться проголосувати про припинення повноважень міського голови, тоді виконувачем його обов’язків буде секретар міської ради - Ірина Шумра, яка була одним з 11 депутатів Вараської міської ради, що ініціювали проект рішення №874.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень