У депутатів Рівного вимагають житла

За цим прийшли на сесію міськради

Це мешканці гуртожитку, що на вулиці Відінській, 10 у Рівному. Ця проблема тягнеться роками. 

Гуртожиток, який колись належав підприємству "Житлобуд 6"  разом з людьми, які у ньому проживають, понад 20 років тому продали приватному власнику. І новий власник вимагає від мешканців виселитися. Вони не готові йти на вулицю. Тож неодноразово приходили вже на сесії міськради, вимагаючи від депутатів вирішити цю проблему, зокрема просили забрати гуртожиток у комунальну власність.

Втім, оскільки власник на це не погоджувався, обласна рада надала місту у комунальну власність приміщення на вулиці Князя Володимира, 112, щоб місто його продало і викупило мешканцям кімнати у гуртожитку.  

На минулій сесії Рівнеради у липні  підтримали рішення про продаж на аукціоні частини нежитлової будівлі соціально-побутового призначення за адресою вулиця  Князя Володимира, 112а. Але вже тоді було відомо, що грошей від продажу на те, щоб купити кімнати усім мешканцям, не вистачить.  

Отже, влада міста вирішила придбати лише 29 кімнат - тим людям, які колись працювали на підприємстві "Житлобуд 6". Втім, мешканці гуртожитку на це не погоджуються. Вони просять депутатів купити житло для всіх, хто в гуртожитку на Відінській, 10 проживає.

Над цим питанням уже кілька місяців працює спеціальна депутатська комісія. Поки остаточне рішення не ухвалили. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень