Ялини на Відінській – не останні: у Рівному і далі дозволятимуть зрубувати дерева

В міському управлінні ЖКГ не просто виправдались за зрубані ялини на вулиці Відінській, 41, а й пообіцяли надалі надавати дозволи на знищення зелених насаджень

Нині ялинок тут немає, вул. Відінська, 41

Заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк стверджує, що дерева на Відінській, 41 зрубали законно. Рішення надати дозволи на знищення дерев, запевнив Лапюк, перевіряла навіть міська прокуратура.

Лапюк пояснив, чому управління ЖКГ не може заборонити вирубку зелених насаджень у місті:

До начальника управління ЖКГ надійшло звернення від підприємства «Рівнебуд» через ЦНАП. Просили обстежити дерева поблизу гуртожитку на вулиці Відінській, 41. Комісія обстежила їх, і лише після цього управління надало дозволи на знесення цих зелених насаджень. Тут добудовували житлове приміщення, і дерева були в межах забудови.

За словами Лапюка, за вирубку дерев на Відінській підприємство, яке розбудовує гуртожиток, навіть заплатило у міський бюджет 5 тисяч 556 гривень.

Лапюк демонстрував план міста, на якому ялинки нібито й справді заважали реконструкції гуртожитку на Відінській

Слід зауважити ще одну деталь. Зі слів Лапюка, управління ЖКГ не може не надавати подібних дозволів. Бо у таких випадках замовник подає в суд на управління, виграє його і все одно отримує дозволи. А міське управління ЖКГ, в результаті, має платити судові збори.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень