Вам просто не дзвонитимуть: ТОП помилок у резюме, через які вас не беруть на роботу

Це найтиповіші помилки, на які в першу чергу звертають увагу потенційні роботодавці

Знеособлене резюме

Резюме не повинно виглядати стандартно, не використовуйте популярні шаблони. Попрацюйте не лише над змістом, а й зовнішнім виглядом свого CV, і тоді його помітять.

Зарплатні очікування

Це справді помилка - не вказувати, яку зарплату ви хотіли б мати. По-перше, вам можуть відразу запропонувати менше, а по-друге, кадровикам не хочеться витрачати час, з'ясовувати ще й це, їм простіше зателефонувати іншій людині.

Абстрактний опис свого досвіду

Абстрактні фрази на кшталт «маю досвід роботи у торгівлі». Вказуйте відразу, який досвід, що ви продавали, і на скільки вам вдалося продати. Не соромтеся розказати про уміння роботи з документами чи технікою, уточніть, яка саме сфера торгівлі у вас в досвіді, якщо ви шукаєте схожу вакансію.

Додаткова освіта

Помилка - не вказувати, що пройшли навчання за вимогами вакансії. Якщо у вас є необхідна освіта, опишіть її, тоді роботодавцю буде зрозуміло, що ви підходите. Можна згадати та про додаткові курси, які відповідають профілю вакансії.

Надто коротке резюме

Якщо ви маєте багато досвіду, не соромтеся розписати його на двох або трьох сторінках. Резюме – це той випадок, коли себе треба представляти справді з кращої сторони.

Місце проживання

Йдеться про осіб, які не вказують свого місця проживання. Бодай населеного пункту. Роботодавцю це важливо, аби знати де і як ви можете працювати, вкажіть це відразу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень