Прорив у кар’єрі: Трьом знакам Зодіаку 2024 рік принесе шалений успіх

Ситуація з грошима неабияк покращиться

Три знаки Зодіаку наступного року вийдуть на новий професійний рівень. Як стверджує астролог Влад Росс, якщо вони подолають свою лінь, на них чекає успіх в кар'єрі.

ЛЕВИ

Позитивний транзит Венери в кінці січня і на початку лютого подарує вам хороші емоції. Ви можете вступити в шлюб чи підписати вдалий договір. Тобто в плані довгострокової перспективи 2024-й буде для вас сприятливим. У квітні Леви можуть відправитися на відпочинок. До червня у них хороший період в плані просування по кар'єрних сходах. З серпня Леви можуть налагоджувати стосунки з людьми, брати участь в колективних заходах, проєктах. Цей період буде сприятливим для нових ідей, також вдалим буде перехід на нове місце роботи. Можете інвестувати в нерухомість.

РАКИ

Для вас прийдешній рік буде часом відповідального вибору. Аж до травня – період зміцнення соціальних зв'язків, нових знайомств, поліпшення стосунків із однодумцями, які можуть допомагати реалізовувати певні задуми. Липень теж буде сприятливим. Ви можете підвищити свій заробіток. Осінь надихатиме на саморозвиток. Ви будете сповнені сил і енергії, але головне – не ігноруйте свої емоційні потреби. У грудні потрібно бути обережними у фінансових справах, не ухвалюйте необдумані рішення, бо прогорите. 

ОВНИ

Для вас наступний рік стане успішним у фінансовому плані. Навесні відкриються нові перспективи. Може бути приплив енергії. Але в період із травня по червень фортуна може вас покинути. З іншого боку, липень і серпень може принести вам розвиток, особистісне зростання, поїздки на острови. У першій половині року потрібно бути особливо уважними до самопочуття. Перевантаження можуть призвести до хвороб, різних травм. В кінці року Овни відчують дружню атмосферу, протекцію по роботі, налагодження відносин із новим начальством. Якщо хочете перейти на нову роботу, то це теж пройде вдало.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень