В Україні 500 гривень коштують тисячі: чим вони особливі? (ФОТО)

Такий «скарб» може бути у вашому гаманці

Великі гроші можуть приносити не лише монети з дефектами. В обігу можна знайти ще й дуже цінні купюри. Ви будете здивовані, але 500-гривнева банкнота може коштувати набагато більше за номінал.

Як виглядає цінна купюра?

Продавець із Запоріжжя розмістив свій лот декілька днів тому. Банкнота номіналом 500 гривень на перший погляд здається звичайною. Але варто звернути увагу на її номер.

Уся річ у тому, що купюра отримала «красиві» цифри - «ЄA5555555».

 

Завдяки цьому вона може коштувати дуже багато. Свій лот продавець оцінив у 7 тисяч гривень.

Примітно, що власник вирішив не торгуватися. Він поставив фіксовану ціну, але це не відлякало колекціонерів. За лотом вже стежать 24 користувачі.

Зауважимо, що знайти таку купюру досить непросто. Банкноти з «особливими» номерами швидко зникають з обігу, адже колекціонери намагаються зберегти їх та перепродати. Втім, іноді подібний «скарб» ви можете знайти навіть у своєму гаманці.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень