Катастрофа в економіці – неминуча. Куди вкладати гроші людям? Три поради від Кіосакі

Обвал уже не за горами (с)

Відомий бізнесмен, інвестор та мотиватор-оратор Роберт Кійосакі (автор бестселера «Багатий тато, бідний тато») закликав готуватися до "гігантського ринкового краху”.

Він попереджає про швидкий обвал ринку і можливість наступної Великої депресії. Найкращим захистом від такого краху Кійосакі вважає купівлю золота, срібла та біткоїнів (BTC).

Боюся гігантського обвалу ринку, тому що 3 бовдури керують Білим домом, Казначейством США і ФРС.

 

Можлива наступна Велика депресія. Можливо, війна.

 

Для мільйонів людей попереду справді важкі часи.  Хоча для тих, хто налаштований правильно і підготовлений, наступна Велика депресія стане найкращим часом у їхньому житті.

Будь ласка, готуйтеся. Будь ласка, подбайте про себе.

 

Купуйте золото, срібло, Біткоїн, — сказав він.

Кійосакі вважає, що єдиний спосіб убезпечити себе і своїх близьких — це старанно працювати, розумно витрачати гроші та інвестувати в три зазначені ним активи. 

А от традиційні активи Кійосакі вважає марнуванням грошей. Передусім йдеться про готівкові гроші, акції, облігації, інвестиційні фонди та біржові фонди (ETF).

На його переконання, це вибір бідних та середніх верств населення, яке старанно працюючи на роботі, яка забезпечує оподатковуваний «фіктивний» дохід і обіцяє постійну зарплату, але не дає жодних гарантій зайнятості.

Джерело: psm7.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень