В Україні з'явилися нові 5 гривень: як вони виглядають? (ФОТО)

Цю монету НБУ присвятив волонтерам

Національний Банк України випустив монету «Країна супергероїв. Дякуємо волонтерам!», номіналом 5 гривень з нейзильберу, котра продовжує серію «Безсмертна моя Україно».

Про це повідомляє пресслужба НБУ.

- Вона присвячена українським волонтерам, які донатять, організовують збори коштів, здобувають і доставляють техніку, спорядження, продукти, ліки, шукають і знаходять шляхи для вирішення найнагальніших потреб захисників та захисниць України, – зазначили в пресслужбі.

Основним мотивом дизайну монети стало плетіння маскувальної сітки. На аверсі монети розташовані символічні руки, що плетуть маскувальну сітку. На реверсі – стилізована карта України у вигляді маскувальної сітки як символу об’єднаної країни.

Придбати пам’ятну монету «Країна супергероїв. Дякуємо волонтерам!» можна буде з 6 грудня в інтернет-магазині нумізматичної продукції НБУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень