Валютник таки сидітиме за ґратами через смертельну ДТП поблизу Рівного

Апеляційний суд залишив рішення районного суду без змін

Фото 4.11.2017

Автопригода, про яку йдеться, сталася 4 листопада 2017 року. Відомо, що Володимир Мартинов (у соцмережах його одразу впізнали, зазначивши, що це валютник) у той вечір перебував за кермом BMW X5. Він був нетверезим. Проігнорував заборонний сигнал світлофору та збив на смерть двох жінок на пішохідному переході у Білій Криниці, що поблизу Рівного.

Позицію прокуратури Рівненської області підтримав Рівненський апеляційний суд та залишено без змін вирок Рівненського районного суду,  яким:

53-річного жителя області засуджено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки. Йдеться про статті Кримінального Кодексу

  • порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб
  • завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані.

 

Фото 4.11.2017

Напередодні суд апеляційної інстанції, дослідивши усі обставини вчиненого кримінального правопорушення, врахувавши ступінь його тяжкості, а також позицію прокурора, у задоволенні апеляційної скарги останнього відмовив, а рішення суду першої  інстанції залишив без змін.

Відтак, відповідно до вироку суду, який набрав законної сили, найближчі 8 років чоловік проведе в ізоляції від суспільства. Також згідно з рішенням суду засуджений має відшкодувати родичам загиблих майнову та моральну шкоду.

 

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень