У Зорі неповнолітній зі спільником ледь не зарізали учасника АТО

Двох нападників затримали за розбійний напад на односельця

Учора, 15 лютого, о сьомій годині ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків, що в селі Зоря вони надавали допомогу та доставили до лікарні з численними травмами 22-річного місцевого жителя.

- Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько третьої години ночі у квартирі, яку винаймав 22-річного чоловік, пролунав дзвінок. Не очікуючи небезпеки, він відчинив двері, однак з порогу отримав удар по голові дерев’яною палицею. Продовжуючи бити чоловіка по всьому тілу руками і ногами, затягли його до ванної кімнати, там завдали удару кухонним ножем у плече. Коли ж потерпілий сказав паролі до банківських карток, нападники викрали 100 доларів США, срібний ланцюжок, мобільний телефон, гаманець із картками та значок учасника АТО. 22-річний житель Зорі через деякий час пішов до сусідів, які йому викликали «швидку», - розповідають у відділі комунікації обласного управління Нацполіції.

У потерпілого діагностували травму грудної клітки, живота, колото-різану та множинні рани на тілі. Після надання необхідної медичної допомоги чоловіка відпустили.

У результаті проведених слідчих дій і розшукових заходів оперативники встановили особи зловмисників.

Нападниками виявилися 16-ти та 21-річні жителі Зорі.

Молодшого нападника розшукали вранці за місцем проживання. З’ясувалося, що нині апеляційний суд виніс вирок про притягнення його до кримінальної відповідальності у виді позбавлення волі строком на три роки за вчинення крадіжок та грабежу. Крім того, на розгляді суду перебуває ще два кримінальні провадження за фактом крадіжки та грабежу з проникненням.

21-річного зловмисника затримали близько 23 години поблизу будинку, де той проживає. При чоловікові поліцейські виявили та вилучили усі крадені речі, окрім телефону.

За фактом розбою, поєднаним із проникненням у житло, слідчі розпочали досудове розслідування. Обох молодиків затримали.

Санкція інкримінованої підозрюваним статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень