Рівненську «валізку без ручки» поки не чіпатимуть

Так вирішили депутати

«Валізкою без ручки» назвав єдину комунальну аптеку області на засіданні комісії облради з питань будівництва начальник облуправління охорони здоров’я Юрій Осіпчук. Адже, пояснив,

вона не виконує необхідної функції для медичної мережі і не має прибутків.

Тож правильно було б її ліквідувати. Але там працює семеро людей і вони грошей з обласного бюджету не просять. Тож можна дати їм ще рік попрацювати.

Юрій Осіпчук

У тому, що аптеку не можна ліквідовувати, переконувала депутатів Галина Табачук, яка тимчасово виконує обов’язки керівника закладу :

Наша аптека, крім роздрібної ліцензії, має ще й є ліцензію на наркотики, психотропи. На цей час у лікарні закінчилися наркотики. Виписують ці рецепти. Ми єдині відпускаємо. Є замісна терапія для наркозалежних. 5 років наша єдина аптека зберігає і відпускає наркозалежним замісну терапію.  

Галина Табачук

Якщо аптеку закрити, за словами Галини Табачук, наркозалежним не буде куди звертатися. Та й є безліч звернень від пацієнтів та медиків міської лікарні, де розташована аптека, які просять зберегти заклад.

Юрій Осіпчук запропонував поставити перед аптекою план і за результатами його виконання приймати рішення через рік. Тож і будівельна комісія, і президія облради проголосували за те, щоб питання про ліквідацію аптеки поки не виносити на розгляд сесії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень