«Вагнерівці» у Білорусі підійшли ближче до кордону України

Центр нацспротиву розповів про небезпеку

На аеродромі «Зябровка» в Білорусі, що поблизу кордону з Україною, розпочато створення наметового містечка для розміщення російських найманців із ПВК «Вагнер».

Про це повідомляє Центр національного спротиву із посиланням на підпілля.

За інформацією Центру, на території нового полігону, який розташований у Гомельській області, планують розмістити до 1000 «вагнерівців». 

Надалі планується їх застосування для імітації підривної діяльності на кордоні з Чернігівською областю. 

— Водночас зберігається висока ймовірність застосування «Вагнеру» для імітація діяльності у рамках підтримки інформаційної операції рф та РБ по тиску на країни населення Європи.

 

Ціль такої кампанії полягає в тому, аби змусити країни Європи зменшувати підтримку України. Мовляв, «лиш би на нас не напали», - йдеться у повідмоленні.

Зазначається, що на первинному етапі в рамках такої інформаційної операції відбувається імітація розгортання таборів ПВК «Вагнер» та вкидання в інформаційне поле наративів, що найманці готові йти на ЄС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень