В управлінні транспорту розповіли про причини поломки дуобуса

Гарантійний термін тролейбуса уже сплив

Вчора ввечері у центрі Рівного зламався дуобус. У час пік транспорт став за кілька десятків метрів до зупинки на Театральній площі, зайнявши, практично, дві смуги руху. 

На місце поломки виїжджали фахівці, однак відремонтувати дуобус безпосередньо на Театральній площі не вдалося, тож його доправили у тролейбусне депо. Що стало причиною несправності - говорить начальник міського управління транспорту Віталій Миронюк:

- Був випадок технічної несправності дуобуса, якого доправили тролейбусом технічної допомоги на підприємство («Рівнеелектроавтотранс», - ред.). Зараз проводять ремонтні роботи. Вийшла з ладу частина електрообладнання, яке встановлене на даху, несправності виникли в електричній частині.

 

Провели консультації з заводом-виробником, але уже тролейбус експлуатується 2,5 роки. Гарантійний термін ремонту коштом заводу сплив у грудні 2018 року.  

За його словами, сьогодні ремонт дуобуса мають завершити. Завтра транспорт повернеться на маршрут.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: дуобус
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень