В Україну йде холоднеча. Прогнозують 30-градусні морози

Втім, снігопадів не очікується

Зниження температури до 30 градусів прогнозують на кінець січня. Найхолодніше буде на північному сході та в центральних областях, найтепліше - на заході України.

Про це повідомив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда:

 

- З 24 січня на північному сході температура опуститься нижче 20 градусів, в інших регіонах - буде від 11-20 градусів морозу. Зона низьких температур почне рухатися на південний захід і з 28 січня охопить більшість території України, за винятком західних областей. 28-31 січня температура в більшості регіонів опуститься до 20-25 градусів морозу, а на північному сході та в деяких центральних областях, зокрема Полтавській та Дніпропетровській, очікується зниження до 25 і навіть 30 градусів морозу.

Водночас, снігу буде не багато. За його словами, до кінця місяця не варто очікувати сильних снігопадів: загалом за 10 днів випаде не більше 10 міліметрів опадів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень