В мережу потрапив сценарій і дата виходу 8 сезону «Гри престолів»

Обережно, спойлер!

Проблеми HBO з хакерами вже давно стали сумною «візитною карткою» «Гри престолів», але новий «злив» можна назвати безпрецедентним - зйомки 8 сезону ще не почалися, а його сценарій і дата виходу вже потрапили в мережу. Вірити чи ні спойлерам про нові серії «Гри престолів» - питання інше, але інформація просто вибухова, і об'єктивно повірити в неї досить складно.

ОБЕРЕЖНО, СПОЙЛЕР!

Судячи з нової інформації, HBO збирається призначити прем'єру 8 сезону «Гри престолів» на травень 2018 року - сумнівний термін, якщо врахувати, що зйомки почнуться тільки в жовтні 2017 року і, таким чином, на виробництво серій буде відведено менше 8 місяців. Втім, і серій в фінальному сезоні буде менше, так що, можливо, HBO дійсно встигне до травневої прем'єри.

Посерійно опис епізодів 8 сезону «Гри престолів» виглядає так:

У 3 серії Ар’я вбиває Серсею і «надягає» її обличчя, а відчайдушна спроба Серсеї захиститися за допомогою кинджала залишає на шиї Ар’ї помітний шрам.

В 4 серії показують армію Короля Ночі, яка швидко наближається до Вінтерфелла.

У 5 серії Дейенеріс визнає Джона Сноу Таргарієном і королем Вестероса, а потім проводить ніч з Тіріоном, який освідчується їй. Дейенеріс відповідає йому взаємністю, і Бран Старк проводить таємне вінчання. Разом з Дейенеріс королем Вестероса Джона Сноу визнають практично всі, відмовляється тільки Ар’я, яка продовжує носити «маску» Серсеї.

У 6 серії Ар'я в образі Серсеї разом з армією вирушає навперейми армії Короля Ночі, укладає з ним союз і стає його дружиною, переходячи на бік Мертвих. Після цього виявляється, що під маскою Ар’ї ховається Безликий Якен Хгар.

У 7 серії глядачів чекає грандіозна фінальна битва під стінами Вінтерфелла: Король Ночі разом з безликою Серсеєю і його армією наступає на Вінтерфелл, який обороняє армія Джона Сноу, а Тіріон і Дейенеріс на двох драконах ведуть до нього на допомогу війська зі Сходу. Фінальна битва закінчується поразкою армії людей і масовою загибеллю всіх головних героїв - живим залишається тільки Бран. У фіналі він переноситься в минуле, починає зводити Стіну і отримує ім'я Брандон Будівельник, після чого вирушає далі на Північ і стає колишнім триоким Вороном, що зрісся з деревом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень