Джастіна Бібера хочуть бачити в «Грі престолів»

Попри те, що іншого відомого співака затравили фанати серіалу

Нещодавня поява британського співака Еда Ширана в прем'єрному епізоді 7 сезону «Гри престолів» викликала обурення багатьох фанатів серіалу, але Софі Тернер (виконавиця ролі Санси Старк) ця критика, схоже, анітрохи не бентежить. Актриса зізналася, що хоче побачити в серіалі ще одного знаменитого виконавця - Джастіна Бібера.

В інтерв'ю NME Софі зізналася, що спочатку на запрошення Ширана (на яке шоураннери «Гри престолів» пішли заради того, щоб зробити приємний сюрприз актрисі Мейсі Вільямс, великій шанувальниці музиканта) вона відреагувала не кращим чином:

«Я трохи розізлилася, тому що вже давно просила запросити в шоу Бібера».

До речі, сам Бібер нині абсолютно вільний - днями він оголосив про рішення несподівано скасувати концерти в рамках свого гастрольного туру через втому, і тепер у Джастіна явно є час для того, щоб зіграти якусь епізодичну роль у «Грі престолів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень