Еда Ширана затравили фанати «Гри престолів»

Співак навіть видалив свій аккаунт у соцмережі

Ед Ширан видалив свій аккаунт у Twitter, не витримавши масового онлайн-шеймінгу з боку фанатів серіалу «Гра Престолів». У першій же серії сьомого сезону знаменитої фентезі-саги Ед Ширан з’являється на цілих 4 хвилини в ролі солдата Ланністерів.

Найбільше глядачів обурило те, що музикант у фільмі співає («Добре хоч, що не власну пісню», - писали вони), і що його герой зрештою залишився живий. Кожен з 2.4 мільйонів обурливих постів був дбайливо супроводжений відповідними тегами, так що музикант мав можливість оцінити всю глибину народного обурення. Ширан, який і раніше скаржився на хейтерів, видалив свій аккаунт у соціальній мережі.

Цікаво, що зйомка в «Грі престолів» - не ініціатива музиканта. Ширана запросили зніматися через актриси Мейсі Вільямс, яка грає в серіалі Ар’ю Старк. 19-річна актриса - давня шанувальниця музиканта.

Ми роками намагалися запросити для серіалу Ширана, щоб порадувати Мейсі, і в цьому році у нас нарешті вийшло, - говорив один творців серіалу Девід Беньофф.

 

 

Але глядачі як показилися. Вони нарікають на те, що серіал, який раніше «був практично єдиним місцем, де можна було уникнути згадок про Еда і його пісні», тепер безповоротно зіпсований.

«Я, звичайно, розумію, що в боротьбі за аудиторію всі засоби хороші і камео зірки в такій потужній франшизі - це нова форма популізму, але ви вбили нам все задоволення», - пише ображений глядач, який зібрав 50 тисяч лайків.

«Це була величезна помилка», - вважає критик Forbes Пол Тассі, нагадуючи, що в серіалі до цього вже були камео учасників «Snow Patrol», «Coldplay», «Sigur Ros», «Mastadon» і «Of Monsters and Men», які не викликали ніякого відторгнення у глядачів.

Ображений Ширан повідомив, що «втомився боротися з ненавистю» і пообіцяв незабаром з'явитися в ефірі як персонаж «Сімпсонів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень