В Лос-Анджелесі пройшла 58 церемонія нагородження «Греммі»

Лауреати 58-ї премії «Греммі» були оголошені сьогодні в Лос-Анджелесі. Тейлор Свіфт отримала перемогу в категорії «Кращий альбом року» за свою п'яту студійну роботу «1989», а Марк Ронсон і Бруно Марс удостоїлися статуетки за супер-хіт «Uptown Funk» в категорії «Кращий запис року».

У номінації «Краща пісня року» перемогу здобув Ед Ширан з романтичною композицією «Thinking Out Loud», а «Кращим новим артистом» члени Академії визнали співачку Меган Трейнор.

Рекордсменом за кількістю номінацій цього року став Кендрік Ламар. Загалом американський репер здобув перемогу в п'яти з 11 представлених категорій, що зробило його абсолютним тріумфатором.

Пряма трансляція «Греммі 2016» велася на офіційному сайті премії і на сайті телеканалу CBS. Однією з особливостей прямого ефіру церемонії в цьому році стали зйомки з портативних камер, вбудованих в основу заповітної статуетки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень