Сталлоне, Ді Капріо та Леді Гага можуть отримати свій перший «Оскар»

У Лос-Анджелесі сьогодні назвали номінантів на «Оскар», серед яких і український фільм.

Одним з приємних, хоч і досить очікуваних сюрпризів, стало висунення Сильвестра Сталлоне на «Оскар» за роль другого плану в «Крід: Спадщина Роккі» - за цю ж роль Сталлоне вже отримав кілька днів тому «Золотий глобус». Якщо він переможе, то це буде перший «Оскар» для «ветерана» голлівудських бойовиків.

Свого першого «Оскара» може отримати і Леді Гага, яка днями була відзначена «Золотим глобусом» за роль в серіалі «Американська історія жахів». А от «Оскара» вона може отримати за пісню «Til It Happens To You», яку вона написала для документального фільму.

Ще одним сюрпризом стала відсутність «Зоряний війн: Пробудження сили» у всіх ключових категоріях, хоч фільм б’є всі рекорди прокату.

Абсолютним фаворитом в американських кіноакадеміків став «Шалений Макс: Дорога люті». Цей фільм не тільки претендує на нагороди в «технічних» категоріях - наприклад, за кращі костюми і грим, - але й побореться за найпочеснішу нагороду Кіноакадемії США - «Кращий фільм року».

Леонардо Ді Капріо, як і очікувалося, номінований на «Оскар» у категорії «Кращий актор» за роль в «Легенді Г’ю Гласса». Але чи отримає він статуетку – ще питання. Разом з ним за «Оскар» у номінації «Кращий актор» боротимуться Метт Деймон, Майкл Фассбендер, Едді Редмейн і голлівудський «ветеран» Брайан Кренстон. Враховуючи схильність американських кіноакадеміків до дипломатії і політкоректності, може статися, що Ді Капріо на цей раз програє «гонку» Едді Редмейну, який в «Дівчині з Данії» зіграв роль трансгендера - а в США це досить актуальна на сьогодні тема.

88-а церемонія вручення нагород пройде в неділю, 28 лютого, в Голлівуді. У прямому ефірі церемонію покаже канал ABC. Також вона транслюватиметься по телебаченню в більш ніж 225 країнах і регіонах по всьому світу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень