Відомо, яка пісня стала кращим записом на «Греммі»

Нагороду отримала композиція «Uptown Funk»

Сьогодні в Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення найголовнішої музичної премії «Греммі». Перемогу в категорії «Кращий запис року» здобув Марк Ронсон з неймовірно успішною піснею «Uptown Funk», яку він записав з Бруно Марсом. Пісня стала настільки популярною, що в мережі з’явилася альтеративна версія кліпу з культовими кіногероями.

Разом з «Uptown Funk» в цій номінації були представлені «Really Love» D'Angelo and the Vanguard, «Thinking Out Loud» Еда Ширана, «Blank Space» Тейлор Свіфт, «Can not Feel My Face» The Weeknd.

 

Нагадаємо, торік перемогу в цій категорії здобув Сем Сміт з піснею «Stay with Me», а в різні роки «Кращими записами» ставали «Rolling in the Deep» Адель, «Rehab» Емі Уайнхаус і «I Will Always Love You» Вітні Х'юстон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень