В Березному горів торговий центр

8 березня о 02:30 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в будівлі торгового центру «Гранд», що в місті Березне по вул. Івана Франка,2.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Березне. По прибуттю на місце події з’ясувалось, що пожежа виникла в одному із приміщень одноповерхової будівлі торгового закладу, вогнем було охоплено стіни та стелю приміщення. Рятувальники в складі  ланки газодимозахисників оперативно провели розвідку та подали на гасіння водяний ствол.

Завдяки  діям вогнеборців о 02:55 пожежу було локалізовано, а о 04:05 повністю ліквідовано, чим вдалося запобігти розповсюдження вогню за межі осередку його виникнення. Торговий центр, ряд торгових відділів та відділення «Нової пошти», що розташовані в ньому, врятовані від повного знищення вогнем.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено приміщення, де виникла пожежа, а також частково знищено майно торгового залу на площі 20 м.кв. Обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень