Цієї ночі на Рівненщині горіли три автомобілі

Усі пожежі стались впродовж четвертої години

Першою загорілась «Мітсубісі» в Острозі. Прибувши на місце, вогнеборці подали на гасіння водяний ствол і не допустили перекидання вогню на поруч розташований гараж, де був легковик «Мазда-6». Про інші випадки детальніше розповідає інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник:

– О 04:28 працівники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубно виїжджали на ліквідацію пожежі на вул. Д. Галицького, 18, де горів легковий автомобіль «Фольксваген». За допомогою водяного ствола о 05:21 пожежу було ліквідовано. О 04:45 на лінію «101» повідомили про пожежу в м. Рівне на вул. Д. Галицького. Цього разу горів легковий автомобіль «БМВ-750». Вогнеборцями 3-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру о 05:15 пожежу було ліквідовано.

Наразі причини виникнення пожеж в автівках та завдані матеріальні збитки встановлюються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень