В Австралії вперше за кілька місяців – жодного випадку коронавірусу

Після жорсткого карантину

На вечір суботи в Австралії вперше за майже п'ять місяців не зафіксували жодного випадку захворювання на Covid-19. А у штаті Вікторія, який став епіцентром другої хвилі захворювання в Австралії, жодного випадку не фіксують вже два дні, - повідомляє ВВС-Україна. Цьому передував жорсткий карантин тривалістю понад 100 днів.

Дякую всім нашим дивовижним працівникам охорони здоров'я і ​​перш за все — австралійському народу, - написав міністр охорони здоров'я Грег Хант у Twitter.

З початку пандемії в Австралії зафіксували набагато менше випадків заражень і смертей від коронавірусу, ніж у багатьох інших країнах.

25-мільйонна країна застосувала локдаун, а у штаті Вікторія, де було 90% смертей від коронавірусу, запровадили один із найсуворіших карантинів у світі та комендантську годину.

Люди нарешті змогли вільно залишати свої домівки, почали відкриватися роздрібні магазини, ресторани, кафе та бари, а людям дозволили збиратися групами до 10 осіб.

Влада європейських країн оголошує про нові локдауни через спалах Covid-19. Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон оголосив чотиритижневий локдаун в Англії, другий з початку епідемії. З четверга в країні закриваються всі магазини, крім найнеобхідніших. Однак, на відміну від весняного карантину, школи і університети працюватимуть.

У Британії остерігаються, що до Різдва лікарні будуть переповнені і не зможуть приймати нових пацієнтів. Локдауни вже оголошені в Німеччині та у Франції.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень