Вісім територіальних одиниць Рівненщини – у «червоній» зоні. Що заборонено

І чи повернуться школярі за парти з понеділка

З понеділка, 2 листопада, почне діяти нове епідемічне зонування. Вісім територіальних одиниць Рівненщини віднесли до «червоної» зони.

Це міста Рівне та Острог, а також Демидівській, Зарічненський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Острозький райони.

 

Разом з тим, міста Вараш і Дубно перейдуть з «червоної» у «помаранчеву» зону.

До цього ж епідемічного рівня потрапили:

Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Дубровицький, Корецький, Радивилівський, Рівненський, Рокитніівський та Сарненський райони.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося сьогодні, інформує Рівненська ОДА.

У віднесених до «червоної» зони територіях, продовжить працювати транспорт, а також – ринки, магазини, заклади громадського харчування, торгові центри.

 

Також дозволено роботу закладів освіти із можливим переходом на дистанційне та змішане навчання.

 

Рішення про їхню роботу ухвалюватимуть місцеві комісії спільно з керівниками закладів.

Водночас, уся діяльність буде проводитися із карантинними обмеженнями, встановленими нормами уряду. У зв'язку з цим буде посилений контроль за дотриманням карантину, повідомив в.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Запланували зустрічі із керівниками закладів щодо посилення контролю над санітарними вимогами. Вже в понеділок зберемо директорів ринків», - зазначив Сергій Подолін.

Під забороною залишатиметься діяльність у сфері культури, зокрема, робота театрів. Водночас, продовжать працювати кінотеатри з заповненням місць на половину. Також діятиме заборона на відвідування соціальних та реабілітаційних закладів, крім тих, що надають послуги екстрено, центрів бездомних тощо.

ОНОВЛЕНО: Міська комісія з питань ТЕБ та НС вирішила, що з понеділка, 2 листопада, усі учні Рівного підуть до школи. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень