В аварійному гуртожитку у Рівному мають створити ОСББ

Щоб зробити ремонт

У ці хвилини у Рівному триває сесія міської ради. Депутати вирішили офіційно від імені міської ради звернутися до мешканців гуртожитку на Небесної сотні 6-А з проханням створити ОСББ. Нагадаємо, це колишній маневровий гуртожиток - для відселення у випадках надзвичайних ситуацій.

Приміщення давно перебуває в аварійному стані. Кілька років тому міськрада ухвалила рішення, яким дозволила приватизувати тут кімнати.

Тепер будинок може розвалитися, бо тріснув фундамент.

Будинок необхідно ремонтувати. Міська влада може планувати ремонт будинку  разом з ОСББ, яке необхідно створити на Небесної Сотні 6А. Але як робити тут ремонт, не відселяючи мешканців, міський голова Володимир Хомко не знає.

Нагадаємо, раніше мешканці гуртожитку на Небесної Сотні 6А неодноразово приходили з пікетом на сесію міської ради з вимогою дати дозвіл на приватизацію їхніх кімнат.

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень