В якому віці жінки максимально привабливі для чоловіків

Це не юні студентки

Британські соціологи провели соціологічне дослідження, аби з'ясувати, у якому віці жінка видається чоловікам максимально привабливою.

І це – 30-річні жінки.

 

Це час коли жінка досягає розквіту. Це вік, коли жінка вміє справити правильне враження, відчуває впевненість у собі й має певну життєву мудрість. А це, як з'ясувалося – визначальні фактори привабливості, - вважають опитані.

При цьому, учасники дослідження кажуть, що привабливість ґрунтується не тільки на зовнішності людини. Куди важливіше, яку роботу над собою провела жінка, скільки зусиль доклала, аби стати кращою версією себе.

Таким чином, стереотип про те, що юні дівчата найпривабливіші серед усіх, не має нічого спільного із реальністю. Жінки можуть бути прекрасними в будь-якому віці.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень