Їхнім дружинам не позаздриш: чоловіки з цими іменами мають найважчий характер

У списку їх 4

Олександр

Ці чоловіки мають сильний і стійкий характер. Однак часто його сила направлена не в той бік: Олександри ще й дуже запальні та агресивні. Конфлікти та непорозуміння вони воліють вирішувати на кулаках, а не розмовами. Часто навіть необачна фраза може їх сильно розсердити. Про негаразди та свої переживання вони переважно мовчать, а потім все це виливається у бурхливе з’ясування стосунків.

Ігор

Власники цього імені ідеальні… якщо знати їх тільки по роботі. Там вони завжди веселі та комунікабельні, люблять спілкуватися з людьми й ніколи не підведуть у плані виконання задач. А от вдома починається все «найцікавіше»: Ігор не може розв'язувати складні питання спокійно. Він часто піддається емоціям й частіше поводиться як вередливий хлопчик, а не як дорослий чоловік.

Не ті, за кого себе видають: жінки з цими іменами обожнюють прикидатися

 

Олег

Він ніколи не хоче йти на компроміс. Якщо хтось у цьому світі й правий та заслуговує на увагу, то це він — і ніяк інакше. Складний характер Олега проявляється ще й у тому, що чоловік з цим ім’ям не вважає за потрібне просити вибачення. Він стоятиме на своєму до кінця, може при цьому вас сильно скривдити й навіть розуміючи це, не перепросить за свою поведінку — такий він вже вродився.

Юрій

Власники цього імені не звикли думати про когось, окрім себе — вони справжні нарциси, зациклені на власному «я». Будувати з ним стосунки — те ще випробування на міцність нервової системи. На нього не варто покладатися у складній ситуації — оком не встигнете змигнути, як він вас покине й займеться своїми справами.

Джерело: Телеграф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень