Принесуть біль і страждання: чоловіки з цими іменами не створені для сім'ї

У списку їх 4

Ілля

Ці чоловіки дуже велелюбні. Вони не готові йти на компроміси, щоб комусь було добре. Вони вважають за краще робити так, як їм хочеться. У цьому чоловіки з цим ім'ям ловлять справжній кайф. Їм здається, що якщо вони вступлять в серйозні стосунки, то їхній свободі настане кінець.

Іван

Івани також дуже велелюбні. Найчастіше у них кілька жінок одночасно. За словами езотериків, ці чоловіки можуть подарувати вам лише радісну мить, проте на більше розраховувати не варто. З ними створити міцну сім'ю не вдасться.

Сергій

Найчастіше Сергії - самотні вовки. Їм комфортно знаходиться з самими собою. Вони не бачать сенсу в іншій людині. Тому часто відкидають жінок, які намагаються стати частиною їхнього життя. 

Олександр

Ці чоловіки можуть створити сім'ю, але тільки під тиском. Однак навряд чи ви знайдете з ними щастя. Олександри дуже ледачі й нічого не хочуть робити на благо кохання. Тому вам постійно доведеться брати ініціативу на себе. Рано чи пізно це вам набридне.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень