В уряді пояснили, як довго зможуть утримувати тарифи на комунальні послуги в Україні

Це залежить безпосередньо від рівня збору податків та прямої міжнародної допомоги

В Україні утримуватимуть чинний рівень тарифів на комунальні послуги настільки довго, наскільки це буде можливим. У Кабінеті міністрів відчувають позитивний ефект «заморожених» тарифів для широкого кола населення.  

Є принципова позиція президента Володимира Зеленського, який вважає, що це компенсатор стрімкого зростання вартості життя, в умовах, коли зарплата не встигає за цим темпом інфляції й коли (відбувається) скорочення кількості робочих місць, – каже заступник міністра економіки Денис Кудін.

Те, що комунальні підприємства, зокрема енергопостачальні, перебувають у державній власності дають змогу державі не підвищує тарифів.

Думаю, держава буде тримати тарифи на поточному рівні максимально довго - стільки, скільки зможе, – каже Кудін.

На його переконання, це головним чином залежатиме від рівня збору податків в державі та надходжень  міжнародної допомоги.

Джерело: interfax-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень