Гуртожитки отримуватимуть газ за ціною нижчою, ніж населення

Пільгова ціна діятиме до завершення опалювального сезону

Гуртожитки отримуватимуть газ за ціною  7,42 грн за кубометр протягом поточного опалювального сезону. Кабмін ухвалив відповідну постанову 23 грудня. 

З 1 листопада 2022 року по 31 березня «Нафтогаз України» постачатиме природний газ підприємствам, установам, організаціям, на балансі яких перебувають гуртожитки або інші житлові будівлі, у яких постійно або тимчасово проживають побутові споживачі, за ціною 7420 грн (з ПДВ) за 1000 кубометрів.

 

Газ постачатиметься в обсягах, що достатні для забезпечення природним газом побутових споживачів, які мешкають у гуртожитках.

Але є нюанс. Аби отримувати газ за такою пільговою ціною, це приблизно на 50 копійок дешевше, ніж ціна для побутових споживачів, власники підприємств чи організацій які утримують гуртожитки мають звернутися у «Нафтогаз» з письмовою заявою

Компанія також нагадує, що ціна 7420 гривень з урахуванням ПДВ за 1000 кубометрів газу не враховує тариф на послуги з транспортування природного газу для точки виходу та коефіцієнта, який застосовується у разі замовлення потужності на добу наперед.

Джерело: ГазПравда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень