В Україні будинок біля моря продають за 5 тис. доларів: як він виглядає та де знаходиться? (ФОТО)

Він знаходиться в Одеській області

Найдешевший будинок біля моря знаходиться в Курортному Одеської області. За 5 тисяч доларів продають будинок з шести кімнат.

Як йдеться в оголошенні, будинок «в середньому стані». Однак, судячи з фото, будівля потребує капітального ремонту.

 

Лише частково виконані внутрішні роботи. Також, судячи з фото, в одній з кімнат знаходяться будівельні матеріали: на підлозі висипано пісок, дошки і т.д.

Замість люстр на стелях - проводка для освітлення. Разом з будинком продається невелика ділянка землі. В будинку немає води, а туалет знаходиться посеред ділянки. Єдина перевага будинку – він знаходиться біля моря.

Інші пропозиції

В Одесі на березі моря рибальський будиночок (без фундаменту) площею 110 квадратів продають за 43 тис. доларів. Це менше, ніж коштує квартира в київській хрущовці недалеко від метро. Про це йдеться в даних великого порталу нерухомості.

- В Одесі-411 батарея/Дубовий гай/Дача Ковалевського. Гарне місце, багато площі – 100 м кв., два поверхи, 3 спальні, кухня, санвузол, видова тераса, асфальтований під'їзд, розвинена інфраструктура, – йдеться в оголошенні.

А біля причалу 122 продають будинок площею 65 квадратів. Це двоповерхова споруда з трьома кімнатами. За такий будинок просять 15 тисяч доларів.

Про це йдеться в даних великого порталу нерухомості. Будинок розташований за 40 метрів від моря. Є газ, центральний водопровід, свердловина, електрика, центральна каналізація, каналізація – септик.

- На схилі, розкішний краєвид на море. Спочатку ділянку було обрано через неймовірну панораму. Будинок під знесення, стоїть там, щоб легше було робити «реновацію».

 

Міська каналізація, світло, газ, усе під'єднано та оплачено. За тим паспортом 1 сотка, насправді більше. Є каштанове дерево, можна прибрати, – йдеться в оголошенні.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень