Януковича оголосять президентом Новоросії? Як Зеленському зламати «корейський сценарій» ворога (ФОТО)

Швейцарський сюрприз (АК)

Саміт миру у Швейцарії  не відвідає більшість країн світу. Зокрема, на цю подію не приїдуть Байден, Путін та Сі, показуючи таким чином своє не зовсім позитивне ставлення до вимог України про «кордони 1991 р.».

На цьому тлі ЗМІ повідомляють про готовність Кремля зупинити війну – по лінії теперішнього розмежування і про те, що до Мінська раптом прилетів із візитом Віктор Янукович. Для чого?...

Поки невідомо, але цілком може бути, що Путін призначить Януковича своєрідним «гауляйтером» окупованих після 24.02.22 р. територій, обізвавши їх, наприклад, «Новоросією».

Ліворуч те, що ворог хотів би бачити в ідеалі, праворуч те, на що він готовий погодитися сьогодні

Таким чином Путін може показати:

- Дивіться, я і думки не мав захоплювати Україну. Моя єдина була – відновити Конституційний лад, порушений «Майданом 2013-14р.»

 

Ну, і Крим, безперечно, має залишитися за нами, в РФ

ЯК ЗЛАМАТИ ЦЮ ГРУ?

Хороший хід міг би полягати в тому, щоб Зеленський у Швейцарії  несподівано запропонував альтернативний план завершення війни.

План, який би з одного боку – розбивав плани Путіна, а з іншого – показував Україну як істинно адекватну та миролюбну країну.

 

Щось типу такого:

«Поетапний план завершення Війни та встановлення Миру у Європі»

  1. Припинення вогню та розведення військ. (Цей пункт може почати виконуватися сторонами – негайно)
  2. У тримісячний термін, після припинення вогню, Україна  проводить Президентські вибори і Референдум про відновлення Нейтрального статусу, за умов надання нам – необхідних безпекових гарантій у вигляді – достатньої кількості: зброї, БК та технологій.
  3. За умови підтримки відповідних положень на Референдумі, Верховна Рада України голосує відповідні нововведення до Конституції у першому читанні. Одночасно Україна ухвалює закон про Амністію для всіх громадян України, які опинилися на тимчасово окупованих територіях, але не брали участі у військових злочинах (тортурах) та злочинах проти Людства.
  4. Війська РФ відходять на позиції станом до 24.02.2022 р. Сили оборони України – при цьому – не змінюють своєї дислокації. Миротворчі війська ООН можуть бути введені в зони розмежування.
  5. Починаються переговори між Україною та РФ

  6. Переговорні позиції України:

6.1 Подвійне підпорядкування Криму. За основу беруться пропозиції Іспанії до Британії щодо подвійного підпорядкування Гібралтару – з перспективою перетворення Криму на міжнародну вільну економічну зону та континентальний торговельний супер-хаб, який сприятиме вільному переміщенню товарів і послуг до Європи та з Європи до країн Азії і Африки.

6.2 Входження Луганської та Донецької областей до складу України у вигляді Федеральної території (землі) під назвою Донбас – з відповідними широкими самоврядними і культурними повноваженнями

    • Проголошення Донбасу – вільною економічною зоною
    • РФ бере на себе матеріально-фінансову відповідальність за повне відновлення зруйнованих міст і сіл на цій території

6.3. Повернення всіх південних територій до складу відповідних областей України

  1. ОСОБЛИВІ УМОВИ

7.1 Гарантії безпеки

  • Генеральний штаб, МО та Рада нацбезпеки України формують спільний перелік озброєння, БК та військових технологій, що їх мінімально потребує Україна для забезпечення Нейтрального статусу та Безпеки (на перспективу ближчих 10-15 років)
  • Як варіант, частина зазначеного озброєння може бути надана також РФ – для відповідального зберігання на території України. Міжнародний моніторинг буде слідкувати за тим, щоб Україна не використовувала надане РФ озброєння та БК у мирний час.
  • За аналогічним принципом може бути надане й певне озброєння від країн НАТО з тим, щоб воно могло бути використане тільки за умови ворожого вторгнення на територію України.
  • 50-75% наданого Україні необхідного озброєння має знаходитися у повному розпорядженні ЗСУ, гарантуючи нашій країні – безпечний розвиток у статусі Позаблокової та Без’ядерної держави
  • Жодне скорочення чисельності ЗСУ та Сил Оборони – під дією зовнішніх чинників – не розглядаються. Україна сама приймає суверенні рішення щодо кількісного формування власних збройних сил
  • Розташування іноземних військових баз на території України – не допускається

7.2 Санкції проти РФ

  • Україна гарантує належне забезпечення Республіки Крим – водою та електроенергією
  • За умови виконання вище вказаних пунктів, Україна не заперечуватиме проти зняття з РФ – раніше накладених санкцій

Володимир Зеленський

Заключні слова Зеленського на виступі у Швейцарії тоді могли б звучати так:

– Нам, як Людству, необхідно перестати хворіти на безум і побачити – очевидне: системний вихід у Космос та безпечне підкорення Штучного Інтелекту (рівно ж як і біотехнологій) є неможливим без планетарної відмови від Імперіалізму та великодержавного шовінізму.

Навіть, якщо це буде багатополярний світ Імперій-гангстерів, яким дозволено нищити і ґвалтувати народи довкола себе, результатом такої «імперіалістичної багатополярності» стане лише Кінець Світу.

Імперії неминуче почнуть конкурувати між собою, і це закінчиться лише Катастрофою, унеможливити яку може лише шлях Справедливості.

 

Справедливості, без якої неможливий істинний Мир.

Незалежна й Позаблокова Україна, убезпечена від зовнішнього нападу і тиску може не лише збалансувати ситуацію у Європі, але й стати джерелом формування Нового Справедливого Світопорядку.

Світу – без Імперій, які вважають себе в праві вирішувати долі інших народів.

Й руху до Цивілізації Космосу, де порушення міжнародного права буде недопустимим, рівно ж як і зовнішнє втручання та накидання націям і народам смислів, які суперечать їхнім традиціям та культурі.

Нова епоха вимагає нового розуміння речей.

З Миром!

"Камертон Перемоги"

*АК -- авторська колонка: всі думки та пропозиції -- авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень