В туалет за 200 грн, є знижки: росіяни біжать із Криму і ниють, що їх не люблять

Тікають, як щури: після «бавовни» на Кримському мосту

Після вибухів на Кримському мосту росіяни масово кинулися залишати півострів. Водночас вони скаржаться на необхідність їхати через фронтові тимчасово окуповані території України, а також на те, що місцеві жителі вимагають великих грошей за все – аж до відвідування туалетів.

— Інформація для тих, хто збирається вибиратися з Криму сухопутним маршрутом. Найважливіше – запасіться необхідною кількістю води, із запасом.

 

Місцеві «підприємці» вирішили скористатися цією ситуацією і з метою збагачення загинають ціну в 8-10 разів! – розповів в одній із груп у Telegram користувач Марк.

За його словами, головних «проблем» для росіян є дві. Це:

  • обмежений мобільний зв'язок та інтернет на зазначених територіях та виставлені місцевими високі ціни на сім-картки оператора;
  • відсутність безкоштовних вбиралень.

— На території Херсонської, Запорізької, Донецької областей скористатися мобільним зв'язком ви зможете лише за наявності сімки Фенікс.

 

Але є варіант купити її просто в черзі перед КПП, там їх продають по 2000 рублів (810 грн відповідно до курсу НБУ. – Ред.), – розповів він.

З туалетами справа ще складніша. За словами Марка, на заправках у раніше безкоштовні вбиральні почали пускати лише за гроші. Причина – «надто великий наплив людей».

Коштує відвідування туалету 500 рублів (понад 200 грн). Проте не для всіх – для дітей, вагітних, людей з інвалідністю та солдатів-загарбників передбачена знижка. Їх пускають туди за 400 рублів (понад 160 грн).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень